El meu referent > Tenir o no tenir referents

Tenir o no tenir referents

Quan parlem de referents tothom hi té alguna cosa a dir. Qui no ha tingut mai algú a prop que l’acompanyés en moments importants?

Algú que amb el seu cop de mà l’ha ajudat a prendre decisions o l’ha influenciat en la seva manera de ser?

Tots i totes necessitem sentir-nos acompanyats en la vostra vida, i molt especialment en aquelles etapes en les que assumim majors reptes o patim dificultats més intenses. Comptar amb persones properes que donin confiança i afecte, i que t’encoratgin a seguir endavant, pot ser decisori en l’assoliment o no dels nostres èxits.

Però no tothom té la sort de comptar amb referents a prop seu!

No tothom pot decidir com ni quan s’emancipa. Hi ha joves que amb 18 anys surten del sistema de protecció de menors i han d’emancipar-se sense el suport de la seva família. Poder comptar amb el suport de mentors o referents  -persones voluntàries- que els acompanyin en el seu procés d’emancipació és clau per reduir el seu risc d’exclusió.

El meu referent és una campanya per donar a conèixer la realitat dels joves extutelats i implicar a més persones en el suport d’aquests joves, posant-se al seu costat com a referent, acollint-lo a casa o col·laborant econòmicament amb l’entitat a benefici dels joves.

“Aquesta campanya està impulsada per l’Associació Punt de Referència.
Podeu conèixer l’entitat a través del nostre web: www.puntdereferencia.org


T’hi sumes???