El meu referent > El voluntariat de Punt

El voluntariat de Punt

Voluntaris i voluntaries de l’entitat que han fet de referents i acollidors de joves extutelats.

Eloi – Projecte Referents
Cristina – Projecte Acull

Marga – Projecte Mentorabilitat
Aina – Projecte GR 16-18

Isabel
Cristina

Maria
Lluis i Cristina

Francesc Moya
Ma. Àngels Prats

Ferran Roca
Què us he de dir…molts de vosaltres ja ho sabeu, us ho he anat explicant, i els que no, heu d’experimentar-ho per saber-ho de primera mà.

És tot un intercanvi de coneixements, d’experiències, de suport, i sobretot d’amistat.
Ser referent no només significa el que el terme diu en sí mateix, sinó que va molt més enllà, s’estableix un vincle d’amistad que es podria semblar al que nosaltres diem apadrinatge, ser algú en qui poder confiar, rebre ajut i consells, en qualsevol moment, tot i que també n’acabarem essent receptors, i en grans dosis.
Ens guanyarem una amistat que, com totes, si mimem, serà per sempre.
Ànims, engresqueu-vos!

Pepa Gili Ripoll

Es difícil explicar en poques paraules aquesta experiència personal: Al principi tot son pors ( a implicar-te massa, massa poc, no saber estar , complicar-te la vida, etc…). La veritat es que ha estat una experiència molt enriquidora i gratificant. La persona de la qual soc referent es diu Idriss i és un exemple de tenacitat, voluntat i ganes de superació. Fa temps que està fora del seu país i m’ensenya com és la seva cultura a la vegada que l’introdueixo en la nostra realitat. És un jove una mica “atípic”, li agrada aprendre, llegir i conversar. Posa’t en una balança, crec que rebo mes del que dono. Coneix la meva família i de mica en mica, espero que formi part d’ella, o sigui que l’Idriss sigui un integrant més.
Haig de fer un esment especial a les persones que formen part de Punt de Referència , ja que donen molt suport als joves i per supossat als voluntaris com nosaltres.
En fi, és una experiència molt recomanable.


Montserrat Farriol
Mònica Arús

Marta Laguna
Elvira López

Alejandro Massana
Alina Ventura

Juanjo Ortega
Joan Prat